Print Friendly, PDF & Email

Speciale Brexit Aanbieding - Brexit lezing - Nicodem & Company

Maak nu gebruik van het uitstel van Brexit!

 

Aanbieding

Brexit is voor de derde keer uitgesteld: een “flextentie” tot 31 januari 2020 of zoveel eerder de UK gereed is. Dit uitstel betekent zeker geen afstel! Sterker nog, met de aankomende verkiezingen op 12 december ligt het wetgevende parlement stil, waardoor de tijd voor het VK om alles te regelen bijzonder kort wordt.

De vragen die Brexit opwerpen veranderen niet, de antwoorden evenmin. Een No-Deal exit ligt nog steeds op de loer, zelfs als er met een Deal uitgetreden wordt (dit ligt nog allesbehalve vast), reikt de einddatum van de transitieperiode tot 31-12-2020. Premier Johnson heeft al aangegeven deze datum niet te gaan verlengen. De exit datum gaat dus nu de einddatum met een krap jaar naderen. In dat krappe jaar moet ook de Political Declaration (hoe met elkaar wordt omgegaan na de transitieperiode) worden onderhandeld tot een handelsakkoord of treaty.

Eén ding is duidelijk geworden: de vele lezingen en inleidingen die wij het afgelopen jaar hebben gegeven, trokken en trekken nog steeds volle zalen. En u als ondernemer weet wat volle zalen waard zijn: een unieke mogelijkheid om weer eens met uw relaties te netwerken. Wij hebben deze kennis en ervaring gebundeld in een 1½ uur durende sessie als een speciale aanbieding voor u voor de periode waarvan iedereen denkt dat het pas weer eind januari begint met opletten. 

Dit is de uitgelezen en waardevolle kans exclusief voor u, uw prospects of relaties!

Het biedt U en uw relaties:

 • Bijzonder nuttig gebruik van de tijd tot 31 januari 2020
 • Een inspirerende, no-nonsense inkijk op Brexit
 • Inzicht in de werkelijke scenario’s
 • De laatste ontwikkelingen van Brexit
 • De voorbereidingen en maatregelen die u kunt nemen
 • Een ideale mogelijkheid om te netwerken met uw relaties, klanten en prospects
 • U bent proactief naar uw relaties, klanten en prospects met een voor een ieder nuttig en actueel onderwerp
 • Mogelijkheid uw management team bij te praten over Brexit

U regelt de:

 • Uitnodigingen naar uw relaties
 • Aankondiging intern in uw bedrijf
 • Locatie
 • Koffie en thee

Nodig ons uit voor deze inspirerende sessie

Duur van de sessie is 1 uur plus ½ uur Q&A

Kosten: € 575,-

exclusief BTW, inclusief reiskosten


Spreker

Raimond Nicodem

Raimond Nicodem - N&C

Verkennen, neerzetten en stabiliseren

Dit is de expertise van Raimond Nicodem samengevat in drie woorden. Raimond begon zijn carrière bij het Amerikaanse bedrijf Prime, waar hij als consultant werkzaam was. Tussen 1985 en 1987 werd hij als Manager Business & Information Systems voor het bedrijf gedetacheerd in Londen. Hier gaf hij leiding aan verschillende afdelingen voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In de jaren daarna vervulde hij verschillende MD-rollen.

In 1997 stapte hij over naar KPMG, waar hij tussen 1997 en 2003 partner was. Hij leidde strategische programma’s bij onder andere KLM, NorthWest Airlines, Philips Medical, ABN AMRO, Fortis, KPN, UPC en PostNL. Tevens was hij voorzitter van de Centralization Group van KPMG (tax, audit en consulting) en was hij lid van de stuurgroep Innovatiebeleid van KPMG Holding.

35 jaar internationale kennis

Bovenstaande werkzaamheden vormen de huidige focus van zijn bedrijf ‘Nicodem & Company’, dat Nicodem eind 2002 oprichtte. Als Chief Executive brengt hij daarmee meer dan 35 jaar internationale kennis en ervaring in senior management en executive functies met zich mee.

Uitgebreide werkervaring

Schets van internationale werkervaring van Raimond Nicodem. Per bedrijf wordt een bondige beschrijving gegeven van de activiteiten en verantwoordelijkheden:

 1. Chief Executive - Nicodem & Company (2002-heden)
 2. Associate Faculty - TIAS Business School (2019-heden)
 3. Bestuursvoorzitter - Stichting Unleashed Potential Group (UPG) (2016-2018)
 4. Directeur/vennoot (partner) - KPMG Holding NV (1996-2002)
 5. Managing Director - Hart Services, Inc. Pan Europees Facilitair Center (1994-1996)
 6. Directeur Finance & Operations Europe -European Headquarters, Persoft, Inc. (1990-1994)
 7. General Manager - European Support Center, Interleaf, Inc. (1988-1990)
 8. Manager Commercial Business groep - Prime Computer, Inc., Hoofdkantoor Benelux (1987-1988)
 9. Manager Business & Information Systems - European Headquarters, Prime Computer, London (1985-1987)
 10. Consultant - Prime Computer Benelux BV (1983-1985)

Externe profielen

 1. Persoonlijk profiel
 2. LinkedIn profiel
 3. Profiel Bestuurdersnet

Kern in niet-alledaagse zaken

Raimond’s expertise ligt in het aanpakken en oplossen van lastige ‘issues’. Zaken die één ding met elkaar gemeen hebben: ze zijn vaak politiek geladen en, als gevolg van hoge weerstand, lastig tot resultaat te brengen. Hij bedenkt nieuwe, creatieve concepten en positioneringen voor dergelijke issues om en bereidt bedrijven op die manier voor op veranderingen die zich aandienen. Zijn kracht ligt in het altijd op zoek zijn naar een oplossing én die oplossing ook handen en voeten geven.

Veelgevraagd spreker

Raimond is in binnen- en buitenland een veelgevraagd spreker over dit onderwerp. Hij is verbonden aan de Business School TIAS van de Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij Masterclasses over actuele en impactvolle ontwikkelingen doceert.