Hoog spel

Zonder voorbereiding en het nemen van de juiste stappen en maatregelen speelt u enorm hoog spel met Brexit.

We zitten nog geen 6 dagen van de deadline verwijderd. Oppositieleider Corbyn laat zelfs zijn besluit door Europa bepalen, de Ierse Taoiseach Varadkar droomt al over een verenigd Ierland en de Schotten maken zich op voor onafhankelijkheid, wat ook weer leidt tot een EU-border issue met de UK.

Het UK parlement is maximaal verdeeld, zelfs over het houden van verkiezingen. Logisch, omdat iedereen zijn zetel persoonlijk kan kwijtraken en de achterban het hier en daar ook inmiddels zat is. Eigen belang gaat daarmee meer de boventoon voeren.

De EU, inmiddels wijs geworden door alle gedoe, komt niet meer proactief met een verlenging en laat het van de UK afhangen. Terecht, en daarmee buitengewoon gevaarlijk voor u. Een onmiddellijke exit ligt nog steeds voor de deur als de omstandigheden in de UK niet meewerken (en dat doen ze niet). Zelfs als er nu een laatste uitstel komt van maximaal een paar maanden, is het te verwachten resultaat minimaal, aangezien verkiezingen en referenda geen enkele oplossing voor Brexit vormen. Het proces blijft hetzelfde in een compleet verdeeld parlement.

Laat u niet verrassen. U moet echt wat gaan doen! Contact

brexit